Pyrenæernes Tinder

Er du en "bjerg-ged" eller elsker du bare at køre i bjerge ?? og vil du prøve at leve som profferne ?? .....
Cykle hver dag – hele dagen – overnatte på hotel og få maden serveret – til møde om næste dags etape og så (meget træt) i seng.

Så ta´ med !!!!

På de 6 etaper bestiger vi alle de berømte bjergpas i Pyrenæerne, som har givet Tour de France seerne så mange utrolige dramaer. 

Hvem kan ikke nikke genkendende til navne som disse legendariske bjergtoppe:

Col de Marie Blanc, Col d´Aubisque, Col du Soulor, Hautacam, Col des Bordéres, Col du Tourmalet, Col d´Aspin, Horquette,  Col du Portet, Col de Peyresourde...

Hver dag cykler vi mellem 80 og 125 kilometer og vi har 3 guider med til at finde vej og lede de tre hold, som deltagerne kan vælge sig ind på alt efter deres individuelle styrke. Undervejs på dagens rute holder vi en frokostpause på en lille time, hvor vi – hvis ruten tillader det - spiser på en lokal fransk café/restaurant eller køber en sandwich og spiser “i det grønne”.

Hver dag ankommer vi til hotellet omkring kl. 15.30-16.30 hvor vi evt. kan nyde en velfortjent eftermiddags-sandwich, drikke en kold øl og prale af dagens strabadser i fællesskab inden aftensmaden kl. 19.30. Din bagage bliver kørt frem til hotellet i vores kassebil.

På denne tur har vi kun 3 forskellige hoteller til de i alt 7 overnatninger.

Vi starter turen i Oloron-Sainte-Marie og slutter i Saint Lary Soulan. Undervejs overnatter vi i byerne Oloron-Sainte-Marie (2 nætter), Aucun (2 nœtter) samt Saint Lary Soulan (3 nætter).

Hotellerne, som vi benytter, er rigtig gode hoteller og overnatningerne vil foregå i dobbeltværelse.

Ca. 6-8 uger før afrejse bliver der udsendt et info-brev med diverse praktiske oplysninger samt opkrævningen af restbeløbet. Når dette er indbetalt vil du modtage links til ruterne, der kan downloades til Garmin gps.

I alt kører 1. holdet ca. 650 km med omkring 12.000 hm - 2. og 3. holdet kører ca. 600 km med omkring 10.000 hm

Det skal understreges, at turen ikke er en konkurrence og at der køres på racercykler. Det er dog klart, at man undervejs har sine små opgør med sin klub/rejsekammerat men ellers samles der op på top og bund af alle bjergene, så holdene kan følges til hotellet.

Jeg anbefaler, at du kører ca. 4.000 km (fra 1. januar) for at du har overskud og kan nyde turen mest muligt. Det er også vigtigt, at du ikke er (for) overvægtig…

Cyklen: Cyklen bliver kørt til Pyrenæerne i vores kassebil. Du skal aflevere din cykel ca. 4 dage før afrejsen. Mere om dette i Info-brevet, som de tilmeldte gæster vil modtage ca. 6-8 uger før afrejsen.

 

Pris: Kr. 13.595,-

Tillæg eneværelse: Kr. 2.500,-

I prisen er inkluderet:

 • Fly t/r
 • Bustransfer lufthavn-hotel t/r
 • Cykeltransport
 • 7 overnatninger på rigtig gode hoteller – med halvpension
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Guider
 • Følgebil
 • Lille rygsæk til skiftetøj
 • Rutekort til din Garmin
 • Fantastiske udsigter
Du kan tilmelde dig under fanen “Tilmelding”

 

 

 

Fakta
Rejse Pyrenæernes Tinder
Lufthavn Kastrup
Pris kr. 13595,-
Uge 36
Sværhedsgrad
Distance 650 km
Højdemeter 11500 meter
Tilmelding Tilmeld dig venteliste
Ekstra Fakta

Rejseplan:

Lørdag den 31. august 2024 fra Kastrup kl. 09.35 via Amsterdam med ankomst i Toulouse kl. 16.15

 

Lørdag den 7. september 2024 fra Toulouse kl. 11.15 via Amsterdam med ankomst Kastrup kl. 18:20

 

 

Tillæg for enkeltværelse kr. 2.500,- for hele ugen (begrænset antal)

Hotellerne:

Vi bor på rigtig pæne hoteller, deriblandt et par 4-stjernet. Flere af dagene bliver vi på samme hotel, så der er mulighed for en "hviledag" eller blot en rulletur, hvis man synes ugen bliver for hård.

Cyklen:

Cyklen bliver kørt til Frankrig i vores kassebil, hvor den står pakket forsvarligt med pap og tæpper. Du skal aflevere den "hel", dog uden pedaler. Disse skal du lægge i din kuffert. Din cykel skal afleveres ca. 3-4 dage før afrejsen. Mere om alle de praktiske detaljer i info-brevet, som de tilmeldte gæster vil modtage ca. 6-8 uger før afrejsen.

Hvorfor Pyrenæerne:

Hvert år kører årets Tour de France et par etaper i Pyrenæerne. Her bliver der brugt blod, sved og tårer for at komme igennem etaperne - det er ikke for tøssedrenge. 

At stå på toppen af Col d´Aubisque og se gåsegribbene flyve henover hovedet på én - det er fantastisk, og du er selv kommet derop!!

INKLUDERET I PRISEN:
 • Fly t/r
 • Bus-transfer lufthavn-hotel t/r
 • Cykeltransport t/r
 • 7 overnatninger på rigtig gode hoteller
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Følgebil på ruten
 • Guider
 • Lille nylon-pose til skiftetøj
 • Rutekort til Garmin
EKSTRA:

Pyrenæerne er et fantastisk sted at opleve. Hver dag skifter landskabet karakter: Den ene dag har du bløde grønne bakker i Baskerlandet, næste dag befinder du dig på klippesiden af Tourmalet og inden du slutter af, har du passeret lokkende druer på vinstokkene vi suser forbi.

TRÆNING:

Jeg anbefaler, at du kører ca. 4.000 km (fra 1. januar) for at du har overskud og kan nyde turen mest muligt. Det er også vigtigt, at du ikke er (for) overvægtig…