Coast to Coast Pyrenæerne

Vil du prøve at leve som de professionelle ???

Cykle hver dag – hele dagen – overnatte på hotel og få maden serveret – til møde om næste dags etape og så (meget træt) i seng.

På de 6 etaper bestiger vi alle de berømte bjergpas i Pyrenæerne som har givet Tour de France seerne så mange utrolige dramaer. Hvem kan ikke nikke genkendende til navne som legendariske

Col de Peyresourde, Col du Tourmalet, Col d´Aubisque, Col de Marie Blanc, Col de Portet d´Aspet...

Både uge 35 og 36 køres i 2019 fra vest mod øst !!

Vi skifter hotel hver dag og din bagage bliver kørt frem til dagens hotel. Det eneste, du skal sørge for er at cykle, nyde naturen og samværet med de øvrige deltagere, spise og sove !

Hver dag cykler vi mellem 80 og 135 kilometer – og vi har 3 guider med til at finde vej og lede de tre hold, som deltagerne kan vælge sig ind på alt efter deres individuelle styrke. Undervejs på dagens rute holder vi en frokostpause på mellem 1/2 – 1 time, hvor vi – hvis ruten tillader det - spiser på en lokal fransk café eller køber en sandwich og spiser “i det grønne”.

Hver dag ankommer vi til hotellet omkring kl. 16.00 -16.30, hvor man kan købe en velfortjent eftermiddags-sandwich, drikke en kold øl og prale af dagens strabadser i fællesskab inden aftensmaden kl. 19.30.

Hotellerne, som vi benytter, er rigtig gode hoteller – heriblandt 2 luksus-hoteller. Overnatning vil foregå i dobbeltværelser.

Ca. 6-8 uger før afrejse bliver der udsendt et info-brev med diverse praktiske oplysninger samt opkrævningen af restbeløbet. Når dette er indbetalt vil du modtage højdekurver og rutekort samt links til ruterne, der kan downloades til Garmin gps.

I alt kører 1. holdet ca. 700 km med omkring 11.600 hm og 2. og 3. holdet kører ca. 640 km med omkring 10.000 hm.

2019
Uge - 35 - Kastrup Venteliste
Uge - 36 - Kastrup Venteliste

Hotellerne:

Vi bor på rigtig pæne hoteller, deriblandt et par 4-stjernet.

Da vi jo skal tværs over de franske Pyrenæer skal vi flytte hotel hver dag. 

Cyklen:

Cyklen bliver kørt til Frankrig i vores kassebil, hvor den står pakket forsvarligt med pap og tæpper. Du skal aflevere den "hel", dog uden pedaler. Disse skal du lægge i din kuffert. Din cykel skal afleveres ca. 3-4 dage før afrejsen. Mere om alle de praktiske detaljer i info-brevet, som de tilmeldte gæster vil modtage ca. 6-8 uger før afrejsen.

Hvorfor Pyrenæerne:

Hvert år kører årets Tour de France et par etaper i Pyrenæerne. Her bliver der brugt blod, sved og tårer for at komme igennem etaperne - det er ikke for tøssedrenge. 

At stå på toppen af Col d´Aubisque og se gåsegribbene flyve henover hovedet på én - det er fantastisk, og du er selv kommet derop!!

INKLUDERET I PRISEN:
  • fly t/r
  • Bus-transfer lufthavn-hotel t/r
  • Cykeltransport t/r
  • 7 overnatninger på rigtig gode hoteller
  • Bagagetransport mellem hotellerne
  • Halvpension (morgen- og aftensmad)
  • Følgebil på ruten
  • Guider
  • Lille nylon-pose til skiftetøj
  • Rutekort til Garmin
EKSTRA:

Pyrenœerne er et fantastisk sted at opleve, fordi vi kører hele vejen fra Atlanterhavets brusende bølger til Middelhavets bløde sandstrande. Hver dag skifter landskabet karakter: Den ene dag har du bløde grønne bakker i Baskerlandet, nœste dag befinder du dig på klippesiden af Tourmalet og inden du slutter af med en dukkert i de Azurblå bølger, har du passeret lokkende druer på vinstokkene vi suser forbi.

TRÆNING:

Jeg anbefaler, at du kører ca. 4.000 km (fra 1. januar) for at du har overskud og kan nyde turen mest muligt. Det er også vigtigt, at du ikke er (for) overvægtig…